به لطف فضای وبلاگ و وبلاگنویسی، هر روزه با افرادی ارتباط میگیرم که در این مسیر نکته سنجیها و ظرافت دیدشان آنقدری وسیع است که همواره کمکت میکند و میشود چراغ راه تو. چندی پیش بود که یکی از دوستان وبلاگیام (بهنام فلاح) ایمیلی برایم فرستاد تحت عنوان ((یک پیشنهاد …
بیشتر بخوانید »وبلاگ نویسی نمیکردم اگر…
۱ وبلاگ نویسی نمیکردم اگر تنها به زود گذشتن امروز و رسیدن هر چه زودترِ فردا امید داشتم و هدفم گذران ایام بود. که اگر یک زمانی، هدف از زندگی و نفس کشیدن صرفاً گذران ایام شود و سقوط میکردم به عمق روزمرگی و هر جور رسی زندگی کردن، شرایط …
بیشتر بخوانید »اندر حکایت وبلاگنویسی: یاد گرفتن از کار و با کار – محمود دولتآبادی
با روز شدن شبها و شب شدن روزهایم، در اطراف خودم به فراخور زمان و مکان، کسانی میبینم که وقتی به من برمیخورند، این را میپرسند که چطور باید شروع کنیم و از چه باید شروع کنیم؟ نطفهی اولیهی سخن چطور بسته شود و این سخن و کلمات، راه به …
بیشتر بخوانید »تپشی برای نوشتن
چندی پیش بود که سر به هوا، در بین نوشتههای سایت شاهینجان نفسی تازه میکردم. پستی نظرم را دزدید. اگر یادتان باشد، آن را در پیشنهادات بهترین پستهای وبلاگی خوانده شدهام گذاشتم. آخر هر هفته روز جمعه یک لیست از پستهای وبلاگی به پیشنهاد شخصیام منتشر میکنم. +بد نیست ببینید:[پیشنهاد …
بیشتر بخوانید »شینِ نوشتن
تاکنون فریاد اصالت را از کتابهای کهنه شنیدهاید؟ کتابهای قدیمی را دیدهاید؟ شده است که آنان را بو کنید؟ بوی اصالت میدهند! روزی گذرت به کتابفروشیهای کهنه شهر میافتد. از صاحب مغازه اجازه میگیری و سری به کتابهای قدیمیاش میزنی. در پستوی مغازه، آن جاهای تاریک نمناکش، کتابهایی نفس میکشند. …
بیشتر بخوانید »واوِ نوشتن
خواندن نوشتههای دیگران، مساوی ورود به دنیایی تازه است. دنیای پنهان شده در پشت جوهر کلمات. آن سیاهمشقهایی که گاهی اوقات با خون دل نوشته شدهاند. خون دل که به کاغذ برسد رنگش سیاه میشود. شاهین میگفت نوشتن وبلاگ مانند سفر در زمان است. او درمورد وبلاگ حرف میزد. نشد …
بیشتر بخوانید »نونِ نوشتن
در گشت و گذارهایی که بین وبلاگها و سایتهای محبوبم داشتم، جملهای در وبسایت شاهین کلانتری توجهم را به خودش جلب کرد. شاهین خیلی جذاب حرف میزند و مینویسد. از قلمش میتوانی متوجه شوی چه دنیای بزرگ و چه کولهبار تجربهای در پشت نقاب کلماتش نهفته است! نوشته بود ما …
بیشتر بخوانید »