تلخیها، شیرینیها، کجخلقیها، لبخندها… صبح است و بلند میشویم. آبی به سر و صورت میپاشیم. سردی آب میدود به اعصاب حسی پوست صورت. دست یخ میکند. نشاط، نشاط. میرویم جلوتر. کارهای روزمره. بدو بدو. استرس. دغدغه. کار، کار،کار. چیزی که تمامی ندارد همین کار است. از زمین و زمان میبارد …
بیشتر بخوانید »«هیچ»
در کنج اتاق کوچکم، اپلیکیشن کستباکس را باز میکنم. اپیزود ۵۶ «رادیوهیچ» را پخش میکنم. در سکوت اتاق، پخش میشود. سکوت را میشکند. تکهای از شعر «برف» نیما را میخواند: « من دلم سخت گرفته است از اینمیهمان خانه ی مهمان کش روزش تاریککه به جان هم نشناخته انداخته است:چند …
بیشتر بخوانید »دعوت به شنیدن – سمفونی شماره ۶ چایکوفسکی – دوره رومانتیک موسیقی اروپا
قطار موسیقیهایی که برای گوش دادن انتخاب میکنم، رسیده به ایستگاه قرن ۱۹ اروپا. بازهی زمانی که در تاریخ اروپا، آن را بعنوان «دوره رمانتیک» میشناسند. از ابتدای سال ۱۸۲۰ تا ۱۹۰۰. بعنوان یک شنونده مبتدی موسیقی که چندیست موسیقی گوش دادن را برای «یادگیری» شروع کرده و جسته گریخته …
بیشتر بخوانید »چرا با موسیقی آرام میشوم؟
چند وقتی پیش بود که در گروهی تلگرامی، بحثی گل انداخت به این صورت که اصلا به نظرتان زنده بودن یعنی چه. یک سوال کلی پرسید و من هم داشتم جوابها و نظرات بقیه را از زیر چشم رد میکردم. گفتم بد نیست من هم دست به کیبورد شوم و …
بیشتر بخوانید »بانک محتوایی آنلاین
یک وقتهایی بود که دوست داشتیم جمع کنیم و جمع کنیم و جمع کنیم. ماحصل این جمع کردنها، میشد تلنبار شدن کولهباری از خرت و پرت که نه دلمان با نگه داشتنش صاف میشد نه با بیرون ریختناش. بلکه جا را برای سایر چیزها سبک کنی. در درایو فیلمهایم حتی …
بیشتر بخوانید »آرامش موسیقیایی- کنسرتوی چهار فصل. آنتونیو ویوالدی
آنتونیو ویوالدی، از آهنگسازان دوره باروک اروپاست. دوران پس از رنسانس را در سیر تحولات اروپا، دورهی باروک مینامیم. این دوران، قرن ۱۷ و ۱۸ میلادی را شامل میشود. از نوازندگان مشهور این دوره، میتوان به باخ، هندل، و ویوالدی و کرلی اشاره کرد. یکی از کارهای ویوالدی، تنظیم کنسرتوی …
بیشتر بخوانید »